Bits N Bites

In 2003 startte Anne deze succesvolle zaak in hartje Kontich samen met haar zus Danièle. 
Anne en haar dochter Roxane (met downsyndroom) hebben als één van de eersten in Vlaanderen willen tonen dat integratie van jonge mensen met een beperking ook in een eethuis mogelijk is.
Bij Bits N Bites krijgen jongeren met een mentale beperking die elders moeilijk aan de slag kunnen, de kans om hun talenten te ontplooien. En dat merk je!

Je verwennen met heerlijke, huisbereide en dagverse gerechten, maar vooral met hart en ziel. Wie hier komt, zal merken dat hun medewerkers met een beperking door hun hoge emotionele intelligentie aanvoelen wanneer vriendelijkheid en hulpvaardigheid volstaan en bij wie er ook tijd en ruimte is voor een praatje en een ‘hug’.

Bij Bits N Bites kom je voor de lekkernijen, maar vooral ook voor de gezelligheid waar het hele team zich met enthousiasme voor inzet.

Je kan er terecht op elk ogenblik van de dag!
Ontbijt, brunch of lunch? Koffie, high tea of een lekkere hap in de namiddag?
Ze bieden je een ruim en gevarieerd assortiment, ook vegetarisch, van dagsuggesties, wraps, focaccia's, pasta's, slaatjes, croques, soepen, broodjes en desserten.

Bits N Bites biedt ook cateringformules voor recepties, vergaderingen, werklunches en walking dinners, zowel voor privé als voor bedrijven.