Gratis receptenboekje met streekproducten

Streekvereniging Zuidrand en Toerisme Rupelstreek bundelen de krachten onder de noemer van Streekplatform Rupel/Zuidrand en trakteren jou tijdens de Week van de Smaak op een receptenboekje boordenvol lekkere recepten mét streekproducten die beide regio’s rijk zijn!

In de Zuidrand gingen de chefs van restaurants De Ganzenpoel in Kontich, Tisson/Rocco in Mortsel en Faim in Edegem aan de slag met smaakvolle streekbieren en ambachtelijke producten zoals notenoliën, hoeve-ijs, honing en zoveel meer. 

Denk aan een vers gebakken broodje met streekbier, goddelijke beuling of een lokale vegan pokébowl.

Komt het water jou al in de mond?

Geen nood: je hoeft geen volleerde chef te zijn, ook beginners toveren de mooiste creaties op tafel!

Haal jouw gratis exemplaar bij het onthaal van onze Zuidrand gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel) vanaf 4/11 en ga meteen aan de slag in de keuken!

Een online versie van het boekje download je onderaan deze pagina. 

Smakelijk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Céline de Caluwe fotografie