Toerisme en recreatie

Toerisme Zuidrand is een intergemeentelijke samenwerking rond toerisme en recreatie voor de gemeenten Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en stad Mortsel. Toerisme Zuidrand ondersteunt de gemeenten in hun toeristisch-recreatief aanbod en is het aanspreekpunt voor toeristisch-recreatieve verenigingen, streekproducenten en lokale ondernemers in de regio.

Als toeristisch-recreatief aanspreekpunt kan je bij Toerisme Zuidrand terecht met jouw toeristisch aanbod, project of idee. Organiseer je wandelingen, fietstochten of andere toeristisch-recreatieve projecten in de Zuidrand? Wij helpen je graag verder bij de ontwikkeling en promotie! 

Maak je lokale en/of ambachtelijke producten? Dan kan je deze promoten via onze Streekproductenbank. We brengen ook regelmatig onze streekproducenten samen om kennis en praktijken uit te wisselen.

Ben je gids of wil je graag gids worden? Wij wijzen je in de juiste richting én scherpen je gidstechnische skills mee aan met een jaarlijks vormings- en ontmoetingsmoment. 

Contactpersoon

A tot Z