KunstenaarsmART zoekt kunstenaars

Op dinsdag 27 augustus vindt in Aartselaar de KunstenaarsmART plaats.

Deze staat op het binnenplein van de Academie & de Heemkundige Kring in het centrum van Aartselaar. Tussen 9.30 uur en 15.00 uur is er de grote rondgang van de braderij in de Kapellestraat, door de Vinted-straat, op de kunstenaarsmART, om dan over het familieplein met kinderanimatie en straattheater te eindigen op de kermis.

Er zijn tal van kraampjes met verschillende creatieve disciplines en een gezellig terrasje! Zelfs een open ateliertje voor kinderen waar ze fantasierijk aan de slag kunnen.

Om er een gevarieerde en gezellige mART van te maken, stelt Aartselaar de inschrijvingen open voor kunstenaars uit de Zuidrand.

Deelname is gratis, materiaal voor een stand kan besteld worden.

Wees er dus snel bij om je in te schrijven, want vol is vol! De uiterlijke datum is 30 juni.

Materiaal voor je stand bestellen, gaat meteen via het inschrijvingsformulier, ongeacht of je woonachtig bent in Aartselaar of in de Zuidrand. Dit is een specifieke afspraak voor de KunstenaarsmART.

Gereserveerde tenten, tafels, stoelen en tentoonstellingspanelen zullen op het plein klaar staan en zijn zelf op te bouwen.

Lees meer over de dag van de jaarmarkt.

Praktische afspraken rond opbouw en bereikbaarheid ontvang je midden augustus. Intussen kan je je helemaal focussen op je creaties die je op de markt wil tonen en verkopen.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen!

Doe jij ook mee?

Downloads