Tickets Circus Ronaldo

Circus Ronaldo: “Da Capo”

Theater Circus op locatie in de Zuidrand

Een samenwerking tussen Cultuurregio Zuidrand en Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Lint, Kontich en Mortsel

Da Capo is de karavaan van het leven die voorbijkomt. Generaties die verschijnen en weer verdwijnen. Geboren worden en overlijden. Kracht. Schoonheid. Verlies. Liefde.

‘Da Capo’ is een kroniek van een circusfamilie. Een beeldende, filmische voorstelling van een familiegeschiedenis van liefde, noodzaak, schijnbaar toeval en passie. Van de kleine Adolph die in 1842 op zijn 15 jaar wegliep met een circus tot vandaag, waar de 7de generatie na Adolph haar intrede doet in de piste van Circus Ronaldo. Een verhaal van 180 jaar verwondering.

Circus Ronaldo verlangt ernaar om dat verhaal te vertellen. De historie van haar familie, van het begin tot in het oneindige. Een universeel verhaal, herkenbaar voor ieder van ons, omdat iedereen nood heeft aan steun en vertrouwen, aan verbondenheid, aan familie.

Tickets kan je via deze pagina bestellen vanaf dinsdag 11 juni om 11u.

Voorstelling 1: vrijdag 27 september 20u - foyer open van 19u tot 22u30: hier tickets

Voorstelling 2: zaterdag 28 september 20u - foyer open van 19u tot 22u30: hier tickets

Voorstelling 3:zondag 29 september 20u - foyer open van 19u tot 22u30: hier tickets

Voorstelling 4: vrijdag 4 oktober 20u - foyer open van 19u tot 22u30: hier tickets

Voorstelling 5: zaterdag 5 oktober  20u - foyer open van 19u tot 22u30: hier tickets

Voorstelling 6: zondag 6 oktober  20u - foyer open van 19u tot 22u30: hier tickets

Locatie: buitenterrein AED Studio's in Lint.

Creatie en uitvoering: Familie Ronaldo

Eindregie: Frank van Laecke

Recensies:

"In Da capo passeren veel werelden in één tent. Dat is hoegenaamd al knap; dat deze familie uit zoveel muzikale, theatrale en acrobatische vaatjes tapt dat je werkelijk 180 jaar in vogelvlucht ziet voorbijrazen. Ook na al die tijd, en het tanen van de circustraditie die het touw zo uitdaagt, blijft de kracht van Circus Ronaldo intact: dromen op mensenmaat."

De Standaard

Da Capo is een heerlijke rollercoaster om mee te maken. Maar het strafste aan deze trip zijn niet zozeer de acts. Het zijn de blikken, tijdens het voorbijtrekken en performen. Hoe de moeder van Danny en David Ronaldo vanaf de zijlijn alles gadeslaat. Of hoe haar kleinkinderen af en toe naar haar kijken. En hoe iedereen naar haar kijkt als een van haar zonen haar overleden man vertolkt. De manier waarop de ouders hun kinderen met hun ogen vangen als ze dreigen te vallen tijdens een act. In de blikken die ze elkaar toewerpen, dragen de Ronaldo’s elkaar.

****Knack Focus

"Prachtige beelden, wervelende en hilarische scènes, surrealistisch Fellini-ogende stoeten, verstilde momenten, ontroering over de kunst van het (over)leven en een traan ìn een lach."

Theaterkrant

"Circus Ronaldo creëert inventieve en verwonderende scènebeelden, en brengt die in een bewonderenswaardige timing in de piste."

Theaterkrant

Contactpersoon