Lokale Helden 2024

Zaterdag 27 april i s het Lokale Helden 2024

Ontploft je hart van liefde voor je lokale muziekscene? Blokkeer dan 26 en 27 april nu al in je agenda, want Lokale Helden is terug! Check welke lokale artiesten je in de Zuidrand aan het werk kan zien, laat je he-le-maal gaan en beleef  #talentuitdezuidrand !

Cultuurregio Zuidrand stimuleerde organisaties om muzikale belevingen te gaan organiseren tijdens het Lokale Helden weekend! En mét resultaat! We stellen jullie meer dan vijf muzikale happenings voor, telkens in een ander genre! Voor ieder een muzikaal podium dus!

 

Aartselaar: Primeur van Blues Battle in CC Aartselaar

Beleef de primeur van de allereerste Blues Battle in de Zuidrand. De gloednieuwe Knight Knight vzw organiseert in CC Aartselaar een nieuw, gezellig en bruisend Blues-event aan met zowel live Blues muziek als Dj's. Beleef de doop van een nieuwe Blues vibe in de Zuidrand. Meer info op www.blueszuidrand.com

 

Hove: Lokale editie van Trash Cassette in TJOK Hove

In het TJOK van Hove maken ze het podium klaar voor stevige gitaren. Punk en Metal worden geserveerd in de lokale editie van Trash Cassette. Meer info op www.tjok.be en www.trashcassette.be.

 

Edegem: Lokaal muziekfestival "Onder de Kerktoren" in De Hoogmis

In Café De Hoogmis is het feest. Ze vieren niet enkel hun verjaardag maar trakteren alle aanwezigen op het lokale muziekfestival "Onder de Kerktoren". Stevige bands zorgen voor sfeer. Ook het Bierenfestival in de tuin is een aanrader. Meer info op www.hoogmis.be

 

Mortsel: Free Podium & Dj's in JOC Mortsel

In het JOC van Mortsel zetten ze hun podium klaar voor wie zich muzikaal wilt tonen. Dit Free Podium is ideaal om kennis te maken met jonge lokale helden. Live muziek en Dj's gegarandeerd. Meer info via instagram.

 

Kontich: Schoolrock Festival in Sint Rita College +  Battle of the Bands in Cultuurkapel

In Kontich organiseren de leerlingen van Sint Rita Campus College opnieuw het wereldberoemde lokale Schoolrock Festival. Jongeren genieten er de hele dag van live muziek en Dj's. Het festival start met een Battle of the Bands. Meer info op www.schoolrockfestival.be

Die Battle zet zich ook 's avonds door want cultuurdienst Kontich organiseert een avond vol live bands die strijden voor hun publiek. Topkwaliteit gegarandeerd. Schrijf je nog in! Meer info op Uit in Kontich.

Contactpersoon