Welkom op ons Talenten Café

Welkom in het Zuidrand Talenten Café

Ben je met cultuur betrokken? Creëer je zelf cultuur? Heb je expertise in cultuur,

Dan ben je welkom op onze Talentencafés!

Vanaf 19u30 ben je telkens welkom voor "Inspiratie, Interactie & Iets drinken"!

We inspireren je graag om jouw talent te laten groeien. We brengen je in contact met andere talenten om afsluitend gezellig bij te praten met elkaar.

Thema's die reeds aan bod kwamen:

  • Muziek
  • Jongeren

Binnenkort ben je ook welkom op deze themacafés:

Talent in the Picture - dinsdag 18 juni vanaf 19u30

Heb je ooit geworsteld met het onder de aandacht brengen van jouw talent? Vraag je je af hoe je sociale media kunt inzetten om een breder publiek te bereiken? Of zoek je naar andere manieren om je werk te promoten? Deze avond biedt waardevolle tips en ervaringen van zowel experts als medetalenten die hun kennis en ervaringen met jou willen delen.

Tijdens deze sessie kun je ervaringen uitwisselen met anderen die net als jij bezig zijn met het vinden van de beste manieren om hun talent zichtbaar te maken. Leer praktische strategieën om je online aanwezigheid te vergroten en je talent zichtbaar te maken voor een groter publiek.

Na deze avond zul je niet alleen geïnspireerd vertrekken, maar ook gewapend met concrete stappen om meer volgers en aandacht te krijgen voor jouw creatieve werk. Mis deze kans niet om jouw talent echt in de schijnwerpers te zetten!

  • Dinsdag 18 juni vanaf 19u30: Locatie wordt nog bevestigd  - schrijf je voor dit café in via deze link

Talenten Café ”Culturele infrastructuur” - dinsdag 17 september vanaf 19u30

Contactpersoon

A tot Z