Popraad Zuidrand 2023

MUZIKANTEN, DJ’S EN PRODUCERS UIT DE ZUIDRAND: LAAT JULLIE HOREN!

WAT

Cultuurregio Zuidrand organiseert ism VI.BE de eerste Popraad in de regio. Het doel van deze avond is om jullie noden, wensen, dromen en ideeën te ontdekken, zodat we werk kunnen maken van een ijzersterk muziekbeleid. Een unieke kans om jouw stem te laten horen!

STAP 1 ENQUÊTE

Om de Popraad zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen we aan alle artiesten om eerst onze online enquête in te vullen. 

Start hier met de bevraging.

STAP 2 POPRAAD

Op maandag 20 maart 2023 zijn jullie om 19u30 van harte welkom in VTC Kruispunt (Bibliotheek gebouw) in Terelstraat 1 in Edegem.

Verwacht je aan een nuttige babbel over jouw ervaringen als artiest in de Zuidrand, een brainstorm over het lokale muziekbeleid, met achteraf zeker nog een drankje.

STAP 3 TOEKOMST MÉT MUZIEK

Enkel dankzij jullie input kunnen de gemeenten van de Zuidrand  (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Morstel) werk maken van een muziekbeleid op maat.
 

TIP: CHECK IN en SHARE

Nodig zeker al je muzikale vrienden uit, want sharing is caring. Spreek bevriende artiesten aan, bel hen op. Samen kunnen we ieder bandje, iedere zanger, rapper, dj, singer-songwriter, gitarist, producer, … bereiken. 

Deel ons facebook evenement met al je bevriende muzikanten.

SAMEN MET VI.BE

In samenwerking met VI.BE, het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.

Contactpersoon