Vlonderpad Lint

Aan het klimaatbos, langs de Luitersheide in Lint, verbindt een wandelweg je met het Laarzenpad. 

Zo kan je een korte wandeling maken door de mooie natuur of meteen de Grote Boshoek verkennen via het Bos-en Beemdenpad. Dit pad is bewegwijzerd met groene pijlen (8,4 km of met uitbreiding 10km). 

Aan het Kerkplein vind je ook een infobord met de wandelingen of ga op pad met de Zuidrand wandelkaart

Praktisch

Het klimaatbos is gelegen aan de fietsostrade in Lint. Er zijn fietsenstallingen voorzien waar je je fiets kan achterlaten. 

Op onderstaande plaatsen kan je je wagen gemakkelijk en veilig achterlaten en je wandeling starten door de markeringen die langs deze parkeerplaatsen lopen, te volgen. 

  • Kerkplein en Torfsstraat (aan de spoorweg). Steek de spoorweg over aan de Statiestraat en neem rechts op de fietsostrade om het klimaatbos te bereiken. 
  • Lerenveld (aan de voetbal). Steek de spoorweg over aan Luitersheide (chirolokalen) en neem links op de fietsostrade om het klimaatbos te bereiken. 

Opgelet: laat je wagen vooral niet achter op bermen, aan de kant van de weg of in het begin van de veldwegen die naar het Uilenbos leiden. Deze zijn hier niet voor bestemd en brengen de verkeersveiligheid in het gedrang. 

Honden zijn helaas niet toegelaten, ze kunnen immers ziekten overdragen die het vee ernstige schade kunnen berokkenen. 

A tot Z