Zuidrand-mysteries

Met de gratis Zuidrand wandelapp wordt wandelen fun!

Detective in spe? Ga op wandel door de Zuidrand en ontrafel de spannende Zuidrand-mysteries samen met twee detectiveduo's. Noor en Lukas dompelen je onder in natuur en geschiedenis, terwijl Rani en Jerome je meenemen in de wereld van wetenschap en biologie.
Zij zijn dol op de Zuidrand, want daar bulkt het van de raadsels. En die lossen onze topspeurders graag op.
Help jij hen?
Download de gratis app in de Google of Apple Appstore: zoek op 'Zuidrand mysteries' en word ook een superspeurder.

Los jij de Zuidrand-mysteries op? 

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Jerome is dan weer dol op wetenschap en Rani wil later biologe worden. Met jouw talenten erbij, worden jullie een topteam. Ga mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel de spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op je wandelroute. En verdien jouw detective-diploma.

Zo word jij een topspeurder

Hou je smartphone aan en je ogen open! Tijdens je wandelroute ontmoet je de gekste figuren. Beantwoord hun vragen en voeg hen aan je stickerboek toe. De personages geven je opdrachten, weetjes en tips, maar soms werken ze je tegen. Aan jou om te ontdekken wie je echt helpt. Heb jij een Zuidrand-mysterie opgelost? Dan verdien je een speurdersdiploma. Deel het met je vrienden via jouw favoriete sociale media of chatapps.

Ontdek de Zuidrand spelenderwijs 

De Zuidrand ontwikkelde de interactieve Zuidrand-wandelapp speciaal voor gezinnen met weetgrage kinderen tussen 5 en 13 jaar. Zo ontdekken jullie samen het verrassende natuurlijke en historische erfgoed van een mooie streek - vlakbij huis. De interactieve Zuidrand Wandelapp prikkelt de speur- en staplust van de kinderen, en biedt jullie een unieke combinatie van tof wandelen, spelenderwijs ontdekken en opdrachtjes uitvoeren.

Gebruikstips

De Zuidrand Wandelapp gidst je veilig en eenvoudig van punt tot punt, en laat het hele gezin de wandeling nog alerter beleven. Per wandeltocht geven we de lengte én de duur op. We berekenden de duur aan een stapritme van 2,4 km per uur. Je vindt ook nuttige info als toiletten, parkings, bereikbaarheid, en … leuke horecaplekjes.

Zorg dat je toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

Over streekvereniging Zuidrand

De Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel), de provincie Antwerpen en de Vlaamse Overheid. De gemeente Boechout werkt samen met de Streekvereniging voor de wandelapp.

Download je Zuidrand wandelapp in Apple Appstore

De Zuidrand Wandelapp download je gratis in de Apple Appstore via deze link: Zuidrand wandelapp

Download je Zuidrand wandelapp in Google Playstore

De Zuidrand Wandelapp download je gratis in de Google Playstore via deze link: Zuidrand wandelapp

A tot Z