Luisteren bij het Vrijselhof

Rondleiding op maat

De rondleidingen op ons bedrijf zijn steeds op maat gemaakt.

Kan je goed wandelen, wil je graag wandelen en is het mooi weer; dan kunnen we je aansluitend richting het natuur- en wandelgebied “De Vuile Plas” gidsen zodat je zelfs nog wat langer van de omgeving kan genieten. Is het slecht weer of wil je slechts een beperkte afstand afleggen, dan passen wij ons aan jouw wensen aan. Ook voor oudere mensen of net zeer jonge mensen kunnen we telkens een geschikt parcours voorstellen. 

Hetzelfde wat de tijdsduur betreft: alles kan, van een klein overzicht in 10 minuten tot een uitgebreide uitleg met proeverijen van verschillende uren. 

Wij zijn trots op wat we doen en delen ook graag onze kennis alsook ons verhaal: onze successen en onze falingen, onze plannen en het kader waarin dit zich afspeelt. Steeds gaat het over biologisch ondernemen in de landbouw dus: vanaf de bodem met al het leven dat daarin voorkomt, tot de bomen en alle gewassen die daartussen voorkomen; van de kleine dieren op onze boerderij zoals onze konijnen die we in kolonie houden, tot de grootste dieren van onze erf: onze vrije uitloop varkens bijgevoederd met véél verse voeding. 

Wij zijn gans het jaar open, maar bij slecht weer of koude temperaturen zijn de activiteiten vaak minder aangenaam, zeker voor jongere of oudere deelnemers. 

Wij ontvangen (nog) geen grote groepen. Voor meer dan 10 personen per activiteit zal je nog even moeten wachten op onze nieuwe infrastructuur. 

Boeken doe je best één maand op voorhand via info@vrijselhof.be