Zuidrand Klassiek!

Logo
Zuidrand Klassiek!

Neerdorpen Klassiek! wordt Zuidrand Klassiek! 

 

Zuidrand Klassiek! is een cyclus klassieke concerten, die van eind september tot eind maart wordt georganiseerd op verschillende locaties in de Zuidrand. De eerste reeks liep van september 2006 tot april 2007 en had plaats in drie deelnemende gemeenten: Edegem, Hove en Boechout. Elke gemeente nam twee concerten voor haar rekening. De locaties voor deze concerten werden in onderling overleg tussen de deelnemende gemeenten en Orfeoproducties afgesproken. Ondertussen is de samenwerking uitgegroeid tot zeven gemeenten: Edegem, Hove, Kontich, Borsbeek, Aartselaar, Mortsel en Lint binnen het intergemeentelijk samenwerkingsverband Streekvereniging Zuidrand. 

De Streekvereniging Zuidrand heeft in samenspraak met de deelnemende gemeenten beslist om de resterende concerten van de serie Zuidrand Klassiek! 2020-21 te annuleren. Gezien het erg onduidelijk is, wanneer er versoepelingen zouden kunnen komen in de strijd tegen het corona-virus en om voortdurende verschuivingen en wijzigingen in het programma te vermijden, werd beslist de concertserie 2020-21 stop te zetten.

We doen er alles aan om volgend seizoen opnieuw een interessant programma aan te bieden en hopen dat dit op een normale manier zal kunnen doorgaan.

 

Voor meer info en prachtige muziek, bekijk onderstaande film. 

Film en montage door Freddy Bellis.